Deltagelse i grupper

Lær, hvordan du deltager i grupper på Workplace, eller hvordan du stopper med at følge en gruppe, når du har tilmeldt dig.

Når nogen inviterer dig til en gruppe, og invitationen godkendes af et medlem, en administrator eller en ordstyrer, modtager du en notifikation om, at du er blevet inviteret til en gruppe. Du kan se en forhåndsvisning af gruppens indhold i 28 dage og beslutte, om du vil være medlem. I disse 28 dage kan du muligvis også se opslag fra gruppen i dine nyheder.
Mens du er i forhåndsvisningstilstand:
  • Du kan ikke slå opslag op eller kommentere andres opslag i gruppen.
  • Du kan ikke invitere andre til gruppen.
  • Gruppens medlemmer kan se, at du er i forhåndsvisningstilstand, på medlemslisten, men folk, som ikke er medlem af gruppen, kan ikke se dig på medlemslisten.
Husk på, at for de fleste grupper kan du tilføje enhver person, der er kollega til nogen i gruppen. Du kan til enhver tid forlade en gruppe.
Var disse oplysninger nyttige?
Du kan holde op med at følge en gruppe, hvis du ikke vil se gruppeopslagene i dine nyheder. Hvis du ikke vil være med i en gruppe, kan du forlade den. Vær opmærksom på, at du muligvis ikke kan blive medlem af en gruppe igen, afhængigt af gruppens privatindstillinger.
Sådan holder du op med at følge en gruppe:
  1. Gå til den gruppe, du ikke længere vil følge, og klik på under gruppens coverbillede.
  2. Klik på Følg-indstillinger.
  3. Klik på Følg ikke længere.
Sådan forlader du en gruppe:
  1. Gå til den gruppe, du vil forlade, og klik på under gruppens coverbillede.
  2. Klik på Forlad gruppe, og klik derefter på Forlad gruppe for at bekræfte.
Bemærk: Hvis du forlader en gruppe, du er administrator for, får gruppens medlemmer tilbudt administratorrollen.
Var disse oplysninger nyttige?
Gruppeadministratorer kan midlertidigt forhindre, at en person laver opslag eller kommenterer i en gruppe. Hvis din mulighed for at slå op eller kommentere er slået fra, modtager du en notifikation øverst i gruppen, som viser, hvornår du igen kan lave opslag og kommentere.
Var disse oplysninger nyttige?