Hvordan er min Workplace-konto anderledes end min Facebook-konto?

Din Workplace-konto
Din Workplace-konto er et sted, hvor du kan få forbindelse til og samarbejde med dine kolleger, blive medlem af grupper, der er relateret til dit team eller dine projekter, og få nyheder og opdateringer om din virksomhed.
Din Workplace-konto er kun synlig for folk i din virksomhed og er adskilt fra din personlige konto. Det, du deler på din Workplace-konto, kan kun ses af personer i din virksomhed.
Din Facebook-konto
Din Facebook-konto er personlig. Den er til at få kontakt med venner og familie og dele øjeblikke fra dit liv.
De ting, du deler på din personlige konto, vil kun blive set af personer, du har givet tilladelse til, på baggrund af dine privatindstillinger på Facebook.
Bemærk: Din arbejdsgiver kan ikke få adgang til din personlige Facebook-konto, hvis du bruger Workplace, da kontiene er adskilt.
Var disse oplysninger nyttige?