Hvordan fjerner jeg en søgning fra aktivitetsloggen på Workplace?

Din aktivitetslog omfatter en liste over de ting, du søger efter på Workplace. Ingen andre kan se din aktivitetslog.
Sådan rydder du en søgning:
  1. Klik på dit profilbilledeikon nederst til venstre > klik på Aktivitetslog.
  2. Klik på Mere, og vælg derefter Søgehistorik i venstre kolonne.
  3. Klik på ud for den søgning, du vil fjerne
  4. Klik på Slet > klik på Fjern søgning.
Var disse oplysninger nyttige?