Hvad kan jeg lave i Workplace-sikkerhedscenteret?

Sikkerhedsafsnittet i Administratorpanelet samler alle oplysninger, der er tilgængelige på din Workplaces sikkerhed ét sted. Det gør det nemmere at få adgang til og overvåge oplysningerne.
Dit sikkerhedscenter er organiseret i vigtige sikkerheds- og godkendelsesindstillinger, et sikkerhedskontrolpanel og dine sikkerhedslogger. Du kan kun få adgang hertil, når du er logget på fra en computer.
Indstillinger
Indstillingsknappen findes øverst i sikkerhedscenteret, og her kan du aktivere download af video, totrinsgodkendelse og certificeringsfunktioner.
  • Kræver totrinsgodkendelse - Ved at aktivere denne kommando, tilføjes en totrinsfane til dit sikkerhedscenter. Fra denne fane kan du vælge, at der kræves en totrinsgodkendelse til alle konti, administratorer, eller de der tilhører et specifikt personsæt. Læs mere om totrinsgodkendelse.
  • Indstillinger til download af video - Ved at aktivere denne kommando, tilføjes en fane til Indstillinger til download af video til dit sikkerhedscenter. Fra denne fane kan du slå download af video fra i din Workplace og sørge for, at de, der ikke bruger understøttede browsere, ikke kan få adgang til videoindhold af den højeste kvalitet. Læs mere om indstillinger til download af video.
  • Certificeringer - Ved at aktivere denne kommando, tilføjes en Certificeringsfane til dit sikkerhedscenter. Fra denne fane kan du downloade de nyeste tredjepartsrapporter om Workplaces datasikkerhed. Læs mere om certificeringer.
Kontrolpanel
Sikkerhedskontrolpanelet giver dig en oversigt over tilpasning af totrinsgodkendelse, login-funktioner og andre sikkerhedshændelser. Du kan også se, hvor mange af dine Workplace-konti, der er i risiko for ikke at fungere optimalt, og en generel vurdering af din Workplaces sikkerhed.
Log
Log-fanen giver dig mulighed for at se al aktivitet indenfor login, adgangskode, administrator, fil og integration i de sidste 90 dage. Du kan downloade loggerne eller browse dem i Workplace.
Godkendelse
I godkendelsesfanen kan du finde indstillinger, der er relateret til single sign-on (SSO), og din SSO-udbyder. Du kan også tillade dit fællesskab at logge på tredjepartsansøgninger, ved at bruge deres Workplace-login.
Var disse oplysninger nyttige?