Hvordan redigerer jeg notifikationsindstillingerne for en Workplace-gruppe?

Gruppenotifikationer indstilles som standard til Alle opslag.
Sådan redigerer du notifikationsindstillingerne fra en gruppe:
  1. Gå til gruppen, du vil justere notifikationer for.
  2. Klik på under gruppens coverbillede, klik så på Notifikationer.
Herfra kan du vælge:
  • Alle opslag: Du vil få notifikationer, hver gang medlemmerne slår noget op i gruppen.
  • Højdepunkter: Du vil få foreslåede notifikationer for dine gruppeopslag baseret på det indhold, du har interageret med tidligere. Tags, omtale, kommentarer, påmindelser, synes godt om og reaktioner på dine opslag, opdateringer af gruppes privatindstillinger, notifikationer om begivenheder og livevideoer, sikkerhedstjek og Marker som vigtigt påvirkes ikke af indstillingen for Højdepunkter, og du vil stadig modtage en notifikation for hver hændelse. Du kan styre disse notifikationstyper via siden Notifikationsindstillinger.
  • Fra: Du vil ikke få notifikationer, når medlemmerne slår noget op.
  • E-mails: modtag gruppeaktivitet via e-mail.
Sådan redigerer du gruppenotifikationer fra dine kontoindstillinger:
  1. Klik på dit profilbillede nederst til venstre i Workplace, og klik derefter på Indstillinger.
  2. Klik på Notifikationer i den venstre menu, og klik derefter på Gruppeaktivitet.
Sådan redigerer du flere gruppenotifikationer samtidigt:
  1. Under dine nyheder skal du klikke på Grupper i menuen til venstre. Du skal muligvis klikke på Se mere først.
  2. Klik på Masseadministration af grupper øverst til højre.
Læs mere om notifikationer på Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?