Hvilke privatindstillinger findes der for grupper for flere virksomheder på Workplace?

Der findes 2 privatindstillinger for grupper for flere virksomheder (MCG): Lukket og Hemmelig. Nedenstående tabel viser, hvem der kan blive medlem af disse grupper, og hvad andre personer kan se om dem.
Lukkede grupper for flere virksomhederHemmelige grupper for flere virksomheder
MedlemsgodkendelseAlle gruppemedlemmer kan tilføje eller godkende medlemmerAlle medlemmer kan tilføje medlemmer, men en administrator eller en ordstyrer skal godkende dem
Opslag af tilladelseMedlemmer, ordstyrere og administratorer kan lave opslag i gruppenMedlemmer, ordstyrere og administratorer kan lave opslag i gruppen
Godkendelse af opslagOpslag skal ikke godkendes af en administrator eller ordstyrerOpslag skal ikke godkendes af en administrator eller ordstyrer
Hvem kan blive medlem?Alle medlemmer kan tilføje medlemmer i gruppen, men en administrator eller en ordstyrer skal godkende demAlle medlemmer kan tilføje medlemmer i gruppen, men en administrator eller en ordstyrer skal godkende dem
Hvem kan se gruppens navn?Alle fra virksomhedenNuværende og tidligere medlemmer
Hvem kan se gruppens medlemmer?Alle fra virksomhedenKun nuværende medlemmer
Hvem kan se gruppens beskrivelse?Alle fra virksomhedenKun nuværende medlemmer
Hvem kan se gruppens tags?Alle fra virksomhedenKun nuværende medlemmer
Hvem kan se, hvad medlemmer slår op i gruppen?Kun nuværende medlemmerKun nuværende medlemmer
Hvem kan finde gruppen ved søgning?Alle fra virksomhedenNuværende og tidligere medlemmer
Hvem kan se gruppebegivenheder?Kun nuværende medlemmerKun nuværende medlemmer
Husk, at når først en gruppe er oprettet, kan den ikke konverteres til en gruppe for flere virksomheder og omvendt.
Var disse oplysninger nyttige?