Hvad er feedbackpanelet på Workplace?

Hjælp til Android-appen
Hjælp til computer
Hjælp til iPad-appen
Hjælp til iPhone-appen
Hjælp til mobilbrowsere
Feedbackpanelet på Workplace er et online forskningsfællesskab, hvor engagerede brugere kan være med til at bestemme, hvordan Workplace udvikler sig og vokser. Det er leveret af vores pålidelige leverandør, Fuel Cycle. Panelet sigter mod at bringe administratorer og brugere sammen om forskningsundersøgelser for at forbedre Workplace for alle.
Når du opfordres til at deltage i feedbackpanelet på Workplace, bliver du bedt om at oprette en profil ved hjælp af den e-mailadresse, der er knyttet til din Workplace-konto og angive oplysninger om dig selv såsom demografi, interesser eller virksomhedsoplysninger.
Vi bruger kun de oplysninger, du giver, til at kontakte dig om forskningsprojekter, som vi mener kan være af interesse for dig. Vi kontakter dig også en gang om året og spørger dig, om du vil opdatere dine oplysninger. Vi deler ikke dine oplysninger med virksomheder uden for Facebook eller bruger dine oplysninger til salgs- eller marketingformål.
Hvordan tilmelder jeg mig feedbackpanelet på Workplace?
Systemadministratorer modtager en e-mail sendt fra WFP@fb.com (vores deltager-administrationsteam) for at spørge, om du vil blive medlem af feedbackpanelet på Workplace. Du kan også kontakte WFP@fb.com, så vil en moderator vende tilbage til dig.
Hvordan holder jeg styr på min aktivitet?
Du kan se din aktivitetshistorik ved at klikke på dit brugernavn i øverste højre hjørne af panelwebsitet og klikke på Min aktivitet i rullemenuen.
Hvordan ved jeg, hvad der sker i fællesskabet?
Du modtager regelmæssige e-mails for at opdatere dig med nyt indhold og muligheder for dig at interagere med moderatoren og med andre paneldeltagere.
Kan jeg redigere eller slette mit diskussionsopslag?
Du kan redigere eller slette dine kommentarer, indtil et andet medlem eller en moderator har svaret. Hvis du vil slette en kommentar, men ikke kan, kan du kontakte moderatoren.
Hvis et andet medlem eller en moderator reagerer på dit opslag, modtager du en notifikation øverst på startsiden. Du kan også abonnere på indhold, hvilket giver dig besked, hver gang der oprettes et nyt opslag. For at ændre dine meddelelsesindstillinger skal du gå til Kontoindstillinger ved at klikke på dit brugernavn øverst til højre på websitet.
Hvordan redigerer eller sletter jeg min profil i feedbackpanelet på Workplace?
Du kan redigere din profil på feedbackpanelet på Workplace når som helst, inklusive opdatering af dit billede, dine interesser og dine virksomhedsoplysninger.
Sådan redigerer du din profil:
 1. Klik på dit brugernavn øverst til højre på siden.
 2. Vælg Kontoindstillinger, og klik derefter på Profil.
 3. Herfra kan du vælge, hvilke oplysninger du vil ændre.
Hvis du vil ændre dit brugernavn, skal du kontakte din moderator ved at klikke på Kontakt moderator nederst til højre.
Bemærk: Moderatorer er tilgængelige til at besvare dine spørgsmål fra 9 til 18 ET.
Hvor meget af min profil kan andre medlemmer se?
Ingen af ​​dine personlige oplysninger er synlige for andre medlemmer af feedbackpanelet på Workplace. Medlemmer kan kun se:
 • Dit billede
 • Dit brugernavn
 • Hvor længe du har været medlem
 • Antal logins
Hvordan foreslår jeg et emne eller en undersøgelse i feedbackpanelet på Workplace?
For at foreslå et emne eller en undersøgelse i feedbackpanelet på Workplace kan du kontakte din moderator ved at klikke på Kontakt moderator nederst til højre på websitet.
Hvilke filer kan jeg uploade til en undersøgelse?
Hvis en undersøgelse beder dig om at uploade filer, kan du uploade filer på op til 13 MB direkte.
Filtyper inkluderer:
 • Billeder (.jpeg, .gif, .png)
 • Tekst (.pdf, .doc, .txt, .swf)
 • Lyd (.mp3, .mp4, wma, .mov)
 • Video (.avi, .flv, .mpg, .mpeg, .wmv, .mov)
Kontakt din moderator, hvis din filstørrelse er for stor.
Var dette nyttigt?
Ja
Nej