Tilmeld dig Workplace

Mød dine kolleger på Workplace, og samarbejd med Grupper, Chat, Rum, livevideoudsendelse og mere. Besøg den nye brugervejledning for flere tips til, hvordan du får mest muligt ud af din tid på Workplace.

Sådan logger du på din Workplace-konto:
  1. Angiv din arbejdsmail fra din Workplace-webadresse, og klik på Fortsæt.
  2. Indtast din adgangskode.
  3. Klik på Log på.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du vil opsætte Workplace Advanced for din virksomhed, kan du tilmelde dig på vores website. Der er ingen grænse for antallet af personer, der kan være i dit Workplace-fællesskab.
Hvis din virksomhed allerede bruger Workplace Advanced, kan du opsætte din konto ved at klikke på linket i den e-mail, du har modtaget, eller besøge [DinVirksomhedsNavn].workplace.com (f.eks. virksomhed.workplace.com) fra din computer.
Bemærk: Brugere i virksomheder uden underdomæner kan opsætte deres konti ved at gå til workplace.facebook.com.
Når du har opsat din konto, kan du downloade iPhone- eller Android-appen for at få adgang fra dine enheder.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du har fået en Workplace-adgangskode, kan du få adgang til din nye Workplace-konto med det samme.
Sådan får du adgang til din Workplace-konto:
  1. Gå til work.workplace.com/work/accesscode, eller download Workplace- eller Workplace Chat-appen fra iOS App Store eller Google Play Butik.
  2. Klik eller tryk på Opret konto med adgangskode på loginskærmen.
  3. Indtast adgangskoden på 16 tegn, som du har fået tildelt.
  4. Angiv et unikt brugernavn og en unik adgangskode, som du vil bruge til at logge på Workplace. Når du har gjort dette, har du adgang til Workplace.

Var disse oplysninger nyttige?
Ja, brugernavne og adgangskoder valgt af brugere i Workplace er unikke for Workplace og forskellige fra eventuelle adgangskoder, der bruges på Facebook.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du bruger et offentligt e-maildomæne:
  • kan Workplace-administratorer opsætte dig til deres Workplace-fællesskab.
  • kan medlemmer af grupper for flere virksomheder invitere dig til deres grupper.
Bemærk: Vi lancerer tilmelding med offentlige e-maildomæner gradvist.
Var disse oplysninger nyttige?
Fejlfinding
Du kan kun oprette en Workplace-konto ved hjælp af et privat e-maildomæne, der tilhører en bestemt person. Husk, at et andet Workplace-fællesskab ikke må have gjort krav på e-maildomænet.
Du kan ikke tilmelde dig Workplace ved hjælp af et offentligt e-maildomæne som f.eks. gmail.com, yahoo.com osv. Du kan heller ikke tilmelde dig Workplace ved hjælp af en generisk e-mailadresse som f.eks. info@, admin@, salg@ osv.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du får en fejl om, at domænet er taget, kan det betyde, at det foreslåede domæne allerede bruges af en anden virksomhed, eller at du prøver at tilføje et offentligt domæne. Hvis du mener, at dette er en fejl, og kan bevise ejerskab af domænet, kan du kontakte vores supportteam for at få hjælp.
Bemærk: Du kan føj et e-maildomæne til tilladelseslisten ved at gå til dit Administratorpanel. Det er kun virksomhedsadministratorer, som kan føje et e-maildomæne til tilladelseslisten.
Var disse oplysninger nyttige?