Kundeopdateringer

Besøg siden Nyheder for at finde ud af mere om nye Workplace -funktioner og -opdateringer.

The What's New page allows all default admins to see upcoming features for Workplace, as well as the latest features that are available on your Workplace today.
To access What's New, open the Admin Panel. From there, you'll be able to select What's New. You can also access What's New here.
Var disse oplysninger nyttige?
Fra oktober 2021 vil du muligvis se en meddelelse på Workplace, hvor du bliver bedt om at opgradere din klient.
Du får vist denne meddelelse, hvis din internetforbindelse er krypteret med en ældre version af Transport Layer Security (TLS). Dette vil være version 1.0 (v1.0) eller 1.1 (v1.1).
Vi beder Workplace-kunder med internetforbindelser, der bruger TLS, om at opdatere til version 1.2 eller nyere. Dette er for, at vi kan levere den bedste kryptering og sikkerhed til vores kunder
Hvis du stadig bruger v1.0 eller v1.1 efter den 15. november 2021, vil du begynde at opleve dårlig ydeevne på Workplace eller være helt ude af stand til at oprette forbindelse.
Hvordan opgraderer jeg min TLS-version?
Opgrader til den nyeste version af operativsystemet på din computer. Download derefter den nyeste version af en af vores understøttede browsere:
Standardversionerne af disse understøtter alle de nyeste versioner af TLS.
Hvis du har tilpasset browseren til specifikt at bruge ældre versioner af TLS, skal du justere disse indstillinger for at bruge nye versioner ved at følge browserens instruktioner.
Hvordan ved jeg, at jeg har opgraderet min TLS-version?
Når du har oprettet forbindelse med den nye TLS, forsvinder meddelelsen på Workplace, der beder dig om at opdatere.
Var disse oplysninger nyttige?
I august 2021 stoppede Microsoft med at understøtte Internet Explorer. Siden da har Workplace-kunder, der bruger Internet Explorer, sandsynligvis oplevet dårlig ydeevne eller helt været ude af stand til at oprette forbindelse.
Workplace-administratorer har heller ikke haft adgang til Administratorpanelet.
Hvilken browser skal jeg bruge til Workplace?
Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af en af nedenstående browsere:
Brug af en af disse browsere for at få den bedst mulige oplevelse på Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?
Supplier Connect, nu på Workplace-platformen, er en leverandørportal, der bruges til at spore og administrere virksomheder med Facebook.
Nye Workplace-konti oprettes for nogle medarbejdere hos din virksomhed, der har Facebook Supplier Connect-adgang. Alle Supplier Connect-brugere vil modtage e-mails for at oprette deres konti. Systemadministratorer på Workplace modtager en e-mail med en anmodning om at gennemgå og godkende nye konti for at tilføje dem til Supplier Connect. E-mails vil blive sendt fra notification@fbworkmail.com.
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du kontakte suppliers@fb.com.
Var disse oplysninger nyttige?
Vi har genopbygget Workplace Chat-appen til iOS, så den fortsætter med at give moderne og effektive arbejdsoplevelser. Vores app hjælper med at forbedre effektivitet og produktivitet, samtidig med at den optager mindre plads på din telefon. Vi introducerer også nye funktioner såsom natindstilling. Appen vil blive rullet ud i løbet af de næste mange måneder.
Nye funktioner
Vi introducerer nye funktioner for at forbedre din Workplace Chat-app til iOS.
Funktioner omfatter:
  • Natindstilling
Appen er blevet fuldstændig redesignet fra bunden, så mindre anvendte funktioner kan mangle midlertidigt, mens de bliver redesignet. Nogle mindre anvendte funktioner er blevet fjernet og vil ikke blive gendannet, hvilket er en del af vores forsøg på at forbedre effektiviteten og støtte op om din produktivitet, Listen nedenfor viser alle funktioner, der i øjeblikket mangler og hvornår de vil komme tilbage, samt de funktioner der vil blive fjernet:
Opdater: 9. november 2020
Alle manglende funktioner, som vi forpligtede os til at levere inden oktober, er nu gendannet. Vi fortsætter med at spore al kundefeedback, vi modtager, så fortsæt med at give feedback via appen, så vi kan fortsætte med at forbedre din oplevelse med den nye Chat iOS-app.
Tilgængelig nu Vil blive udfaset
Søg efter bots
Send statisk lokation
Brug bots til netvisninger
Få flere synes godt om-tilkendegivelser
Brug bot til hurtige svar
Send og tilpas synes godt om-emoji og tastatur
Brug bot til handlingsmenu
Klistermærkebutik
Brugerdefinerede botsvar
Tommelfingeren nedad-reaktion
Se forstyr ikke-ikon i indbakke
Handlingsforslag til beskeder
Indstil forstyr ikke
Indstil kaldenavn
Se alle medier, der er delt i chatten
Seneste søgninger
Send klistermærker
Rediger dataindstillinger
Nævn @her og @alle
Automatisk lagring af billede i kamerarulle
Meningsmålinger
Vis ventende invitationer
Brugerdefinerede botsvar
Fanerne Personer og Opdag
Søge efter beskeder
Rediger gruppefarve
Søg i chatten
Brugerdefinerede notifikationsindstillinger
Statusindstilling
Billedredigering for billeder, der er sendt fra dit billedbibliotek
Angivelse af gruppebeskrivelser
Rediger gruppebeskrivelser
Forbedret videoopkald (herunder lyd)
Billedredigering for billeder, der er overført fra dit kamera
Rediger beskrivelse og billede for gruppechat
Indstil status
Billedkommentar
Indstil status
Hvordan kan jeg til- eller fravælge?
Den 4. november begyndte vi at udrulle den nye Workplace iOS Chat-app til alle kunder. Vi forventer, at det tager en uges tid for alle kunder at blive opgraderet til den nye app.
Hvis du ønsker at skifte tilbage til den gamle version af Workplace Chat-appen, skal du gå til Workplace Chat iOS-opslaget i afsnittet Tidlig adgang under Nyheder i Administratorpanelet > Administrer tidlig adgang > Vælg Ingen. Brugerne kan ikke selv skifte tilbage. Det skal gøres af systemadministratorer for hele Workplace-forekomsten.
Hvis du er blevet opgraderet til den nye app, har du ikke længere adgang til at skifte tilbage til den gamle version.
I gennemsnit tager det 1 dag at modtage den nye iOS-app eller skifte tilbage til den gamle. Når din forekomst er skiftet over, skal alle brugere genstarte appen to gange for at bruge den anden version af appen. Når den fulde udrulning kommer, behøver brugerne ikke at gøre noget. Du vil få en notifikation om, at du modtager den nye Workplace Chat-app til iOS.
Hvis du ønsker at sende feedback til os, skal du gå ind indstilling i Workplace Chat-appen til iOS og vælge Send feedback.
Android-app
Der er i øjeblikket ingen planer om at modernisere Android-oplevelsen. Vi fortsætter med forbedre Android-oplevelsen med nye funktioner, som f.eks. de kommende Workplace-rum. Det eneste funktion, der ikke er tilgængelig for Android-brugere, er natindstilling i appen.
Var disse oplysninger nyttige?