Kundeopdateringer

Besøg siden Nyheder for at finde ud af mere om nye Workplace -funktioner og -opdateringer.

The What's New page allows all default admins to see upcoming features for Workplace, as well as the latest features that are available on your Workplace today.
To access What's New, open the Admin Panel. From there, you'll be able to select What's New.
Var disse oplysninger nyttige?
Supplier Connect, nu på Workplace-platformen, er en leverandørportal, der bruges til at spore og administrere virksomheder med Facebook.
Nye Workplace-konti oprettes for nogle medarbejdere hos din virksomhed, der har Facebook Supplier Connect-adgang. Alle Supplier Connect-brugere vil modtage e-mails for at oprette deres konti. Systemadministratorer på Workplace modtager en e-mail med en anmodning om at gennemgå og godkende nye konti for at tilføje dem til Supplier Connect. E-mails vil blive sendt fra notification@fbworkmail.com.
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du kontakte suppliers@fb.com.
Var disse oplysninger nyttige?
Vi har genopbygget Workplace Chat-appen til iOS, så den fortsætter med at give moderne og effektive arbejdsoplevelser. Vores app hjælper med at forbedre effektivitet og produktivitet, samtidig med at den optager mindre plads på din telefon. Vi introducerer også nye funktioner såsom natindstilling og fuld understøttelse af vores nye videoprodukt, Workplace-rum. Appen vil blive rullet ud i løbet af de næste mange måneder.
Nye funktioner
Vi introducerer nye funktioner for at forbedre din Workplace Chat-app til iOS.
Funktioner omfatter:
 • Natindstilling
 • Fuld understøttelse af Workplace-rum med videosamtaler med op til 50 personer
Appen er blevet fuldstændig redesignet fra bunden, så mindre anvendte funktioner kan mangle midlertidigt, mens de bliver redesignet. Nogle mindre anvendte funktioner er blevet fjernet og vil ikke blive gendannet, hvilket er en del af vores forsøg på at forbedre effektiviteten og støtte op om din produktivitet, Listen nedenfor viser alle funktioner, der i øjeblikket mangler og hvornår de vil komme tilbage, samt de funktioner der vil blive fjernet:
Opdater: 12. oktober 2020
Vi fortsætter med at spore al kundefeedback fra tidlig adgang til iOS Chat-appen. Herunder har vi opsummeret nogle af de seneste forbedringer af appen, samt hvad der kommer snart.
Forbedringer af iOS Workplace Chat-app: I de næste to appudgivelser kan du se forbedringer af søgning i beskeder samt en rettelse til en fejl, hvor avatarer forsvinder, når du har læst en besked. Vi har introduceret skjult chat og permanent skjult chat i indstillinger; meningsmålinger er tilbage; og du kan nu redigere gruppechatbeskrivelser og -billeder.
Næste trin for iOS Workplace Chat-app: Vi arbejder nu på statusindstilling og billedkommentarer; fejl kunder har rapporteret; samt pålidelighed af video- og lydopkald.
Tilgængelig nu Vil blive understøttet fra sidst i oktoberVil blive udfaset
Søg efter bots
Billedkommentarer
Send statisk lokation
Brug bots til netvisninger
Indstil status
Få flere synes godt om-tilkendegivelser
Brug bot til hurtige svar
Send og tilpas synes godt om-emoji og tastatur
Brug bot til handlingsmenu
Klistermærkebutik
Brugerdefinerede botsvar
Tommelfingeren nedad-reaktion
Se forstyr ikke-ikon i indbakke
Handlingsforslag til beskeder
Indstil forstyr ikke
Indstil kaldenavn
Se alle medier, der er delt i chatten
Seneste søgninger
Send klistermærker
Rediger dataindstillinger
Nævn @her og @alle
Automatisk lagring af billede i kamerarulle
Meningsmålinger
Vis ventende invitationer
Gem beskeder
Fanerne Personer og Opdag
Søge efter beskeder
Rediger gruppefarve
Søg i chatten
Brugerdefinerede notifikationsindstillinger
Statusindstilling
Billedredigering for billeder, der er sendt fra dit billedbibliotek
Angivelse af gruppebeskrivelser
Rediger gruppebeskrivelser
Forbedret videoopkald (herunder lyd)
Billedredigering for billeder, der er overført fra dit kamera
Rediger beskrivelse og billede for gruppechat
Bemærk: Disse funktioner er stadig tilgængelig på nettet og andre platforme, men er midlertidigt utilgængelige på iOS.
Hvordan kan jeg til- eller fravælge?
Hvis du ønsker at deltage i vores program for tidlig adgang skal du gå til Workplace Chat iOS-opslaget i afsnittet Tidlig adgang under Nyheder i Administratorpanelet > Administrer tidlig adgang > Vælg, hvorvidt du vil tilmelde dine Workplace-systemadministratorer eller hele din Workplace.
Hvis du ønsker at skifte tilbage til den gamle version af Workplace Chat-appen, skal du gå til Workplace Chat iOS-opslaget i afsnittet Tidlig adgang under Nyheder i Administratorpanelet > Administrer tidlig adgang > Vælg Ingen. Brugerne kan ikke selv skifte tilbage. Det skal gøres af systemadministratorer for hele Workplace-forekomsten.
I gennemsnit tager det en dag at modtage den nye iOS-app eller skifte tilbage til den gamle. Når din forekomst er skiftet over, skal alle brugere genstarte appen to gange for at bruge den anden version af appen. Når den fulde udrulning kommer, behøver brugerne ikke at gøre noget. Du vil få en notifikation om, at du modtager den nye Workplace Chat-app til iOS.
Hvis du ønsker at sende feedback til os, skal du gå ind indstilling i Workplace Chat-appen til iOS og vælge Send feedback.
Android-app
Der er i øjeblikket ingen planer om at modernisere Android-oplevelsen. Vi fortsætter med forbedre Android-oplevelsen med nye funktioner, som f.eks. de kommende Workplace-rum. Det eneste funktion, der ikke er tilgængelig for Android-brugere, er natindstilling i appen.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplaces nye website blev bygget for at give os et nyt fundament til at forbedre Workplaces ydeevne og tilgængelighed, som vi ved fra feedback er vigtige kundeprioriteter. Det vil drage fordel af Facebooks kraftfulde infrastruktur, der er designet til at hjælpe milliarder af mennesker over hele verden med at holde kontakten.
Med denne opdatering kan vi fortsætte med at forbedre ydeevne og tilgængelighed i fremtiden, samtidig med at vi introducerer spændende funktioner, der hjælper kolleger med at få kontakt og samarbejde.
Nyheder
 1. Natindstilling: hjælper med at minimere skærmblænding og er bedre for øjnene, især til brug under dårlige lysforhold. Du kan skifte til natindstilling ved at gå til dit profilbillede til venstre Navigation → Indstillinger → Skærmindstillinger → Natindstilling
 2. Fuld bredde-tilstand: giver en bedre oplevelse for folk, der bruger en stor skærm ved at minimere spildt hvidt område.
 3. Bedre oplevelse af oprettelse af opslag: Vi moderniserede oplevelsen ved ​​oprettelse af opslag ved at skjule afsnittet "Føj til dit opslag" for at forbedre fokus og tilføjede lettere muligheder for tekstformatering.
 4. Forbedret tilgængelighed: Ud over natindstilling har vi indført forbedret fokusstyring, lettere tastaturnavigation og support til skærmlæsere. Hvis du vil vide mere om tilgængelighedsstøtte på Workplace, kan du besøge vores Hjælp.
 5. Hurtigere: Ved hjælp af banebrydende infrastrukturkomponenter udviklet på Facebook er Workplace-websitet nu betydeligt hurtigere, hvilket gør det lettere for dig at finde de ting, du har brug for, så du kan få arbejdet fra hånden.
Hvad har ændret sig?
For at hjælpe dig med at finde rundt i den nye websitegrænseflade er her nogle funktioner, der er flyttet eller ændret:
 1. Gruppeindblik: er blevet flyttet under "Administratorindstillinger", der er tilgængelig via menuen "..." i gruppeoverskriften for en fuldskærmsoplevelse.
 2. Administratorindstillinger for grupper: åbnes nu som en fuldskærmsvisning med et klarere informationshierarki og visuelt design.
 3. Standardmenu for opslagsfelt i grupper: du vil nu se muligheder såsom Tilføj et billede/en video, indtjekning eller del en følelse eller aktivitet. For flere muligheder kan du klikke på opslagsfeltet for at føje noget til dit opslag.
 4. Chat-menu: vi har foretaget ændringer i grænsefladen, når der klikkes på + knappen i chatten. Rækkefølgen af ​​mulige handlinger er ændret, for eksempel er oprettelse af en afstemning nu den sidste mulighed.
 5. Begivenhedsgrænseflade: Vi har moderniseret begivenhedsgrænsefladen: Inviter-knappen vises nu i øverste højre hjørne nu i modsætning til under begivenhedsoplysninger for at gøre det lettere at hurtigt invitere dine kolleger til firma- og teambegivenheder.
Hvad mangler der midlertidigt?
De fleste Workplace-funktioner, undtagen nogle funktioner med lav brug, der er anført i det følgende afsnit, vil være tilgængelige i den nye netoplevelse inden oktober. Vi anbefaler at skifte tilbage til den klassiske oplevelse for at bruge funktioner, der stadig er ved at blive indbygget i den nye oplevelse såsom:
 1. Emner: kan kun tilføjes efter at et opslag et slået op, inkluderer ikke forslag til emner og er nu placeret i bunden af ​​opslaget. Emnetags er ikke synlige i højre kolonne, og administratorindstillinger til at aktivere/deaktivere emnefunktion for en gruppe mangler.
 2. Undertekster: eksisterende undertekster kan ses, men der kan ikke tilføjes eller redigeres nye undertekster.
 3. Filfunktioner: Når du føjer en fil til et opslag, er direkte integration med SharePoint og OneDrive deaktiveret. "Overfør fil" i fanen Filer er midlertidigt deaktiveret – du kan stadig overføre filer ved hjælp af opslagsfeltet. Filkommentarer i forhåndsvisning af filer kan ikke vises eller oprettes (tilgængelig til december)
 4. Chat: taleklip og kamerafunktionalitet mangler i øjeblikket (tilgængelig til december).
 5. Udgiver: Formateringsproblem med japanske og koreanske tegn, flersproget opslagssupport.
 6. Understøttelse af natindstilling: et par overflader understøtter endnu ikke helt natindstilling. Vi gennemgår hver side og vil give fuld support ved lanceringen.
Statusopdatering: 14. september 2020
Vi sporer al kundefeedback fra tidlig adgang til det nye Workplace-website. Herunder har vi opsummeret nogle af de seneste forbedringer af oplevelsen, samt hvad der kommer snart.
De seneste forbedringer: Vi har foretaget forbedringer af udarbejdning af opslag, deling af filer, grupper og chat.
Udarbejdning af opslag
 • Forbedret formatering, mens man ser på Markdown-opslag på fuld skærm.
 • Vi har rettet fejl relateret til redigering af filer, der er vedhæftet et opslag.
Filer
 • Vi har tilføjet muligheden for at vedhæfte flere filer til et opslag og se forhåndsvisninger af filer.
 • Vi har tilføjet integrationer til: Google Drev og Dropbox. Understøttelse af SharePoint og One Drive kommer snart.
 • Vi har rettet problemer relateret til videoafspilning.
 • Vi har rettet peer-to-peer Live Enterprise-streaming.
Grupper
 • Vi har tilføjet understøttelse af begivenhedsoprettelse i grupper.
 • Opslagsindblik er nu til rådighed via kontekstmenuen øverst til højre i dine opslag.
 • Automatisk medlemskab af gruppe.
 • Vi har gjort det muligt at oprette fotoalbummer i grupper.
Chat
 • Vi har øget synligheden af tidsstempler i modtagne beskeder.
Forbedringer, der kommer snart: Vi fokuserer nu på flere forbedringer af chat, emner, undertekster, filintegrationer med SharePoint og OneDrive og understøttelse af opslag på flere sprog. Vi fortsætter også med at foretage forbedringer af oplevelsen af at skrive opslag.
Hvad vil ikke længere være tilgængeligt i den nye oplevelse?
 1. Indstil kaldenavn: For at lette infrastrukturen på Workplace-websitet besluttede vi at fjerne funktionen "Indstil kaldenavn", der gjorde det muligt for chatdeltagere at indstille kaldenavne til hinanden. Vi har besluttet at afskaffe denne funktion på både Workplace-websitet og iOS-appen Workplace Chat.
 2. Billedmeningsmålinger: På grund af meget lavt forbrug har vi besluttet at afskaffe denne funktionalitet.
Bemærkning om understøttelse af Internet Explorer 11
Internet Explorer 11 (IE11) understøttes i øjeblikket ikke i den nye oplevelse, og alle, der bruger IE11, forbliver på den klassiske oplevelse. Vi forstår, at flere kunder bruger IE11, og at det kan være svært for nogle at opgradere eller skifte browser, så vi vil arbejde tæt sammen med kunderne om en langsigtet plan og vil holde alle informeret.
Oversigtsliste over funktioner
NyhederHvad har ændret sig?Hvad er løst?Understøttet til oktoberIkke længere tilgængelig
NatindstillingIndblik i gruppeVedhæftning af flere filer/billeder i et opslagEmnerIndstil et kaldenavn
Bredere feedGruppeadministratorindstillingerBlivende menu "Kom i gang"-knap mangler til chatbotsPeer-to-peer live enterpriseBilledmeningsmålinger
Bedre oplevelse af opslagsoprettelseStandardmenu for opslagsfelt i grupperAutomatisk medlemskab af gruppe kaldes nu: Dem, der er forhåndsgodkendt til at deltage.Oprettelse af undertekster på videoer
Forbedret tilgængelighedChatmenuPeer-to-peer Live EnterpriseTaleklip og kamerafunktionalitet i chat
HurtigereBegivenhedsgrænsefladeUnderstøttelse af begivenhedsoprettelse i grupperFuld understøttelse af natindstilling
Opslagsindblik er nu til rådighed via kontekstmenuen øverst til højre i dine opslagFilintegrationer med SharePoint/OneDrive
Oprettelse af fotoalbummer i grupperUnderstøttet til december
Inviter til grupper via overførsler af CSV-filer Filkommentarer
Chattidsstempler mere synligeUnderstøttelse af opslag på flere sprog
Filintegrationer med Google Drev og Dropbox
Mulighed for at vedhæfte flere filer til et opslag og se forhåndsvisninger af filer.
Formatering, mens man ser på Markdown-opslag på fuld skærm
Mulighed for at redigere filer, der er vedhæftet et opslag.
Tidslinje for lancering
12. august – tilvælg tidlig adgang(nyt og klassisk websted tilgængeligt)
Administratorer kan teste den nye oplevelse og slå den til/fra for deres virksomhed
26. august – kun fravalg af tidlig adgang(nyt og klassisk websted tilgængeligt)
Nyt website lanceres for alle kunder. Virksomheder kan til enhver tid skifte tilbage, hvis de ønsker det.
Oktober – manglende funktioner tilgængelige i ny oplevelse(ny og klassisk webside tilgængelig)
De fleste Workplace-funktioner, undtagen nogle funktioner med lav brug, vil være tilgængelige i den nye netoplevelse inden oktober.
9. december – det gamle website er ikke længere tilgængeligt
Din Workplace flyttes til den nye Workplace-website, og du kan ikke længere få adgang til den klassiske oplevelse. Bemærk: Internet Explorer 11-brugere fortsætter med at bruge den gamle oplevelse.
Ofte stillede spørgsmål
Jeg er administrator, hvordan slår jeg den nye websiteoplevelse til/fra for at prøve det selv?
Som administrator kan du prøve det nye website ved kun at aktivere det for din egen konto. For at gøre dette skal du klikke på dit profilbillede i nederste venstre hjørne og derefter klikke på "Brug forbedret Workplace-website".
Jeg er administrator, hvordan slår jeg den nye websiteoplevelse til/fra for virksomheden?
Fra 12. august - 9. december kan systemadministratorer slå det forbedrede website til/fra for hele deres Workplace via opslaget i afsnittet Kommende funktioner på siden Nyheder i Administratorpanelet. Administratorer kan vælge en start- og slutdato for deres tidlige adgangsperiode. Som standard modtog alle virksomheder den nye oplevelse d. 26. august, men du kan skubbe din startdato indtil d. 9. december for at forsinke at få den nye oplevelse.
Jeg er medarbejder. Hvordan kan jeg gå tilbage til det klassiske website, hvis jeg ikke vil bruge det forbedrede website?
Inden d. 9. december kan du gå tilbage til det gamle website. For at gøre dette skal du klikke på profilbilledet i nederste venstre hjørne og derefter klikke på "Brug klassisk Workplace-website". Du vil ikke længere se denne mulighed efter 9. december.
Hvornår vil manglende funktioner være tilgængelige i den nye oplevelse?
Alle manglende funktioner vil være tilgængelige inden oktober, så du kan prøve inden den endelige overgang d. 9. december.
Hvornår rulles den nye oplevelse ud til alle?
D. 9. december flyttes din Workplace til den nye Workplace-website og du vil ikke længere kunne få adgang til den gamle Workplace-website. IE11-brugere fortsætter med at bruge den klassiske oplevelse.
Var disse oplysninger nyttige?