Kundeopdateringer

Besøg siden Nyheder for at finde ud af mere om nye Workplace -funktioner og -opdateringer.

The What's New page allows all default admins to see upcoming features for Workplace, as well as the latest features that are available on your Workplace today.
To access What's New, open the Admin Panel. From there, you'll be able to select What's New. You can also access What's New here.
Var disse oplysninger nyttige?
Supplier Connect, nu på Workplace-platformen, er en leverandørportal, der bruges til at spore og administrere virksomheder med Facebook.
Nye Workplace-konti oprettes for nogle medarbejdere hos din virksomhed, der har Facebook Supplier Connect-adgang. Alle Supplier Connect-brugere vil modtage e-mails for at oprette deres konti. Systemadministratorer på Workplace modtager en e-mail med en anmodning om at gennemgå og godkende nye konti for at tilføje dem til Supplier Connect. E-mails vil blive sendt fra notification@fbworkmail.com.
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du kontakte suppliers@fb.com.
Var disse oplysninger nyttige?
Vi har genopbygget Workplace Chat-appen til iOS, så den fortsætter med at give moderne og effektive arbejdsoplevelser. Vores app hjælper med at forbedre effektivitet og produktivitet, samtidig med at den optager mindre plads på din telefon. Vi introducerer også nye funktioner såsom natindstilling. Appen vil blive rullet ud i løbet af de næste mange måneder.
Nye funktioner
Vi introducerer nye funktioner for at forbedre din Workplace Chat-app til iOS.
Funktioner omfatter:
 • Natindstilling
Appen er blevet fuldstændig redesignet fra bunden, så mindre anvendte funktioner kan mangle midlertidigt, mens de bliver redesignet. Nogle mindre anvendte funktioner er blevet fjernet og vil ikke blive gendannet, hvilket er en del af vores forsøg på at forbedre effektiviteten og støtte op om din produktivitet, Listen nedenfor viser alle funktioner, der i øjeblikket mangler og hvornår de vil komme tilbage, samt de funktioner der vil blive fjernet:
Opdater: 9. november 2020
Alle manglende funktioner, som vi forpligtede os til at levere inden oktober, er nu gendannet. Vi fortsætter med at spore al kundefeedback, vi modtager, så fortsæt med at give feedback via appen, så vi kan fortsætte med at forbedre din oplevelse med den nye Chat iOS-app.
Tilgængelig nu Vil blive udfaset
Søg efter bots
Send statisk lokation
Brug bots til netvisninger
Få flere synes godt om-tilkendegivelser
Brug bot til hurtige svar
Send og tilpas synes godt om-emoji og tastatur
Brug bot til handlingsmenu
Klistermærkebutik
Brugerdefinerede botsvar
Tommelfingeren nedad-reaktion
Se forstyr ikke-ikon i indbakke
Handlingsforslag til beskeder
Indstil forstyr ikke
Indstil kaldenavn
Se alle medier, der er delt i chatten
Seneste søgninger
Send klistermærker
Rediger dataindstillinger
Nævn @her og @alle
Automatisk lagring af billede i kamerarulle
Meningsmålinger
Vis ventende invitationer
Brugerdefinerede botsvar
Fanerne Personer og Opdag
Søge efter beskeder
Rediger gruppefarve
Søg i chatten
Brugerdefinerede notifikationsindstillinger
Statusindstilling
Billedredigering for billeder, der er sendt fra dit billedbibliotek
Angivelse af gruppebeskrivelser
Rediger gruppebeskrivelser
Forbedret videoopkald (herunder lyd)
Billedredigering for billeder, der er overført fra dit kamera
Rediger beskrivelse og billede for gruppechat
Indstil status
Billedkommentar
Indstil status
Hvordan kan jeg til- eller fravælge?
Den 4. november begyndte vi at udrulle den nye Workplace iOS Chat-app til alle kunder. Vi forventer, at det tager en uges tid for alle kunder at blive opgraderet til den nye app.
Hvis du ønsker at skifte tilbage til den gamle version af Workplace Chat-appen, skal du gå til Workplace Chat iOS-opslaget i afsnittet Tidlig adgang under Nyheder i Administratorpanelet > Administrer tidlig adgang > Vælg Ingen. Brugerne kan ikke selv skifte tilbage. Det skal gøres af systemadministratorer for hele Workplace-forekomsten.
Hvis du er blevet opgraderet til den nye app, har du ikke længere adgang til at skifte tilbage til den gamle version.
I gennemsnit tager det 1 dag at modtage den nye iOS-app eller skifte tilbage til den gamle. Når din forekomst er skiftet over, skal alle brugere genstarte appen to gange for at bruge den anden version af appen. Når den fulde udrulning kommer, behøver brugerne ikke at gøre noget. Du vil få en notifikation om, at du modtager den nye Workplace Chat-app til iOS.
Hvis du ønsker at sende feedback til os, skal du gå ind indstilling i Workplace Chat-appen til iOS og vælge Send feedback.
Android-app
Der er i øjeblikket ingen planer om at modernisere Android-oplevelsen. Vi fortsætter med forbedre Android-oplevelsen med nye funktioner, som f.eks. de kommende Workplace-rum. Det eneste funktion, der ikke er tilgængelig for Android-brugere, er natindstilling i appen.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplaces nye website blev bygget for at give os et nyt fundament til at forbedre Workplaces ydeevne og tilgængelighed, som vi ved fra feedback er vigtige kundeprioriteter. Det vil drage fordel af Facebooks kraftfulde infrastruktur, der er designet til at hjælpe milliarder af mennesker over hele verden med at holde kontakten.
Med denne opdatering kan vi fortsætte med at forbedre ydeevne og tilgængelighed i fremtiden, samtidig med at vi introducerer spændende funktioner, der hjælper kolleger med at få kontakt og samarbejde.
Nyheder
 1. Natindstilling: hjælper med at minimere skærmblænding og er bedre for øjnene, især til brug under dårlige lysforhold. Du kan skifte til natindstilling ved at gå til dit profilbillede til venstre Navigation → Indstillinger → Skærmindstillinger → Natindstilling
 2. Fuld bredde-tilstand: giver en bedre oplevelse for folk, der bruger en stor skærm ved at minimere spildt hvidt område.
 3. Bedre oplevelse af oprettelse af opslag: Vi moderniserede oplevelsen ved ​​oprettelse af opslag ved at skjule afsnittet "Føj til dit opslag" for at forbedre fokus og tilføjede lettere muligheder for tekstformatering.
 4. Forbedret tilgængelighed: Ud over natindstilling har vi indført forbedret fokusstyring, lettere tastaturnavigation og support til skærmlæsere. Hvis du vil vide mere om tilgængelighedsstøtte på Workplace, kan du besøge vores Hjælp.
 5. Hurtigere: Ved hjælp af banebrydende infrastrukturkomponenter udviklet på Facebook er Workplace-websitet nu betydeligt hurtigere, hvilket gør det lettere for dig at finde de ting, du har brug for, så du kan få arbejdet fra hånden.
Hvad har ændret sig?
For at hjælpe dig med at finde rundt i den nye websitegrænseflade er her nogle funktioner, der er flyttet eller ændret:
 1. Gruppeindblik: er blevet flyttet under "Administratorindstillinger", der er tilgængelig via menuen "..." i gruppeoverskriften for en fuldskærmsoplevelse.
 2. Administratorindstillinger for grupper: åbnes nu som en fuldskærmsvisning med et klarere informationshierarki og visuelt design.
 3. Standardmenu for opslagsfelt i grupper: du vil nu se muligheder såsom Tilføj et billede/en video, indtjekning eller del en følelse eller aktivitet. For flere muligheder kan du klikke på opslagsfeltet for at føje noget til dit opslag.
 4. Chat-menu: vi har foretaget ændringer i grænsefladen, når der klikkes på + knappen i chatten. Rækkefølgen af ​​mulige handlinger er ændret, for eksempel er oprettelse af en afstemning nu den sidste mulighed.
 5. Begivenhedsgrænseflade: Vi har moderniseret begivenhedsgrænsefladen: Inviter-knappen vises nu i øverste højre hjørne nu i modsætning til under begivenhedsoplysninger for at gøre det lettere at hurtigt invitere dine kolleger til firma- og teambegivenheder.
Hvad mangler der midlertidigt?
Nogle få overflader understøtter endnu ikke natindstilling fuldt ud. Vi gennemgår hver side og vil give fuld support ved lanceringen.
Hvad vil ikke længere være tilgængeligt i den nye oplevelse?
 1. Indstil kaldenavn: For at lette infrastrukturen på Workplace-websitet besluttede vi at fjerne funktionen "Indstil kaldenavn", der gjorde det muligt for chatdeltagere at indstille kaldenavne til hinanden. Vi har besluttet at afskaffe denne funktion på både Workplace-websitet og iOS-appen Workplace Chat.
 2. Billedmeningsmålinger: På grund af meget lavt forbrug har vi besluttet at afskaffe denne funktionalitet.
 3. Hurtig hjælp i produkt : Vi har forenklet menuen på det nye Workplace-website og fjerner hurtig hjælp i produktet. Du kan stadig klikke på Hjælp og søge der efter svar på dine spørgsmål.
Bemærkning om understøttelse af Internet Explorer 11
Internet Explorer 11 (IE11) understøttes i øjeblikket ikke i den nye oplevelse, og alle, der bruger IE11, forbliver på den klassiske oplevelse.
Fra 9. februar 2021 understøtter det nye website midlertidigt en begrænset version af Workplace-oplevelsen i Internet Explorer indtil august 2021.
Efter august 2021, i tråd med Microsofts beslutning om at stoppe med at understøtte Internet Explorer, vil kunder, der har adgang til Workplace i Internet Explorer, begynde at opleve forringet ydeevne eller muligvis ikke kunne oprette forbindelse til Workplace.
Vi planlagde at skifte alle kunder til det nye website inden den 9. december, men vi udvider nu tidsrammen til 9. februar 2021, mens vi opbygger support til Internet Explorer.
Oversigtsliste over funktioner
NyhederHvad har ændret sig?Hvad er løst?Ikke længere tilgængelig
NatindstillingIndblik i gruppeVedhæftning af flere filer/billeder i et opslagIndstil et kaldenavn
Bredere feedGruppeadministratorindstillingerBlivende menu "Kom i gang"-knap mangler til chatbotsBilledmeningsmålinger
Bedre oplevelse af opslagsoprettelseStandardmenu for opslagsfelt i grupperAutomatisk medlemskab af gruppe kaldes nu: Dem, der er forhåndsgodkendt til at deltage.
Forbedret tilgængelighedChatmenuPeer-to-peer Live Enterprise
HurtigereBegivenhedsgrænsefladeUnderstøttelse af begivenhedsoprettelse i grupper
Opslagsindblik er nu til rådighed via kontekstmenuen øverst til højre i dine opslag
Oprettelse af fotoalbummer i grupper
Inviter til grupper via overførsler af CSV-filer
Chattidsstempler mere synlige
Filintegrationer med Google Drev og Dropbox
Mulighed for at vedhæfte flere filer til et opslag og se forhåndsvisninger af filer
Formatering, mens man ser på Markdown-opslag på fuld skærm
Oprettelse og redigering af undertekster på videoer
Filintegrationer med SharePoint/OneDrive
Vis tidsplaner i Begivenheder
Overføre filer i fanen Filer i en gruppe
Kamerafunktionalitet i chat
Filkommentarer
Tidslinje for lancering
12. august – tilvælg tidlig adgang(nyt og klassisk websted tilgængeligt)
Administratorer kan teste den nye oplevelse og slå den til/fra for deres virksomhed
26. august – kun fravalg af tidlig adgang(nyt og klassisk websted tilgængeligt)
Nyt website lanceres for alle kunder. Virksomheder kan til enhver tid skifte tilbage, hvis de ønsker det.
9. December – vigtige manglende funktioner tilgængelige
Alle manglende funktioner, inklusive emner og flersprogede opslag, vil være tilgængelige i den nye oplevelse.
9. februar – det gamle website er ikke længere tilgængeligt
Din Workplace flyttes til det nye Workplace-website, og du kan ikke længere få adgang til den klassiske oplevelse.
Ofte stillede spørgsmål
Jeg er administrator, hvordan slår jeg den nye websiteoplevelse til/fra for at prøve det selv?
Som administrator kan du prøve det nye website ved kun at aktivere det for din egen konto. For at gøre dette skal du klikke på dit profilbillede i nederste venstre hjørne og derefter klikke på "Brug forbedret Workplace-website".
Jeg er administrator, hvordan slår jeg den nye websiteoplevelse til/fra for virksomheden?
Systemadministratorer kan administrere tidlig adgang til det forbedrede website for hele deres Workplace via Nyheder-opslaget i Administratorpanelet. Administratorer kan vælge en start- og slutdato for deres tidlige adgangsperiode. Standardslutdatoen for tidlig adgang er indstillet til 9. februar 2021.
Kan jeg flytte min virksomhed til det nye website inden 9. februar 2021?
Ja, hvis du vil flytte din arbejdsplads til det nye website, skal du ændre din udrulningsdato for implementering via Nyheder > Administrer tidlig adgang til den ønskede dato.
Jeg er medarbejder. Hvordan kan jeg gå tilbage til det klassiske website, hvis jeg ikke vil bruge det forbedrede website?
Inden d. 9. februar kan du gå tilbage til det gamle website. For at gøre dette skal du klikke på profilbilledet i nederste venstre hjørne og derefter klikke på Brug klassisk Workplace-website. Du vil ikke længere se denne mulighed efter 9. februar.
Hvornår vil manglende funktioner være tilgængelige i den nye oplevelse?
Alle manglende funktioner vil være tilgængelige inden december, så du kan prøve inden den endelige overgang d. 9. februar. Understøtter det nye website alle funktioner i Internet Explorer?
Nogle funktioner, herunder nye funktioner såsom natindstilling, understøttes ikke i Internet Explorer. For at få den bedste oplevelse på Workplace anbefaler vi at bruge en af følgende browsere .
Var disse oplysninger nyttige?