Hvordan deler jeg en adgangskode eller sender en Workplace-invitation igen til personer i mit område?

Denne funktion er kun relevant for frontpersonalebrugere af Workplace Advanced og Workplace Enterprise.
Områdekoordinatorer kan generere adgangslink til Workplace til brugere uden e-mail eller sende invitations-e-mails igen til brugere med e-mail.

Generering af et link
Der er to måder, en områdekoordinator kan generere en kode til brugere uden e-mail på deres teams.
Fra koordinatorens profil:
  1. Klik på dit profilbillede fra nederste venstre hjørne.
  2. Klik på Vis profil.
  3. Klik på fanen Områder fra din profil. Hvis den ikke umiddelbart er synlig, kan den være under rullemenuen Mere.
  4. Klik på Giv adgang ud for navnet på den person, du ønsker at give adgang til.
  5. Dette genererer et link, der kan deles, så personen kan oprette sit eget brugernavn og sin egen adgangskode for at få adgang til deres Workplace-profil.
Generering af et adgangslink fra medarbejderens profil:
  1. Gå til profilen for den person, du vil give adgang til.
  2. Klik på Giv adgang på højre side af profilen.
  3. Dette genererer et link, der kan deles, så personen kan oprette sit eget brugernavn og sin egen adgangskode for at få adgang til deres Workplace-profil.

Anmod om adgang til nye medlemmer
Områdekoordinatorer kan også anmode om Workplace-adgang for nye medlemmer, der bliver medlem af deres teams.
Sådan anmoder du om adgang:
  1. Klik på dit profilbillede fra nederste venstre hjørne.
  2. Vælg Vis profil.
  3. Klik på fanen Områder fra din profil. Hvis den ikke umiddelbart er synlig, kan den være under rullemenuen Mere.
  4. Klik på Ny profilanmodning.
  5. Udfyld navnet, og vælg det område, som personen skal føjes til, og vælg Send anmodning.
  6. Systemadministratoren afviser eller accepterer derefter anmodningen.
Var disse oplysninger nyttige?