Kontoindstillinger

Det er i dine kontoindstillinger, du foretager ændringer af dine indstillinger for sikkerhed, notifikationer, Nyheder, sprog og visning. Har du problemer med at logge på? Få hjælp med loginproblemer.

Du kan finde dine indstillinger ved at klikke på dit profilbillede nederst til venstre i Nyheder > klik på Indstillinger.
Her kan du få adgang til følgende indstillinger:
  • Generelt
  • Sikkerhed og login
  • Beskyttelse af personlige oplysninger
  • Tidslinje og tagging
  • Sprog og område
  • Notifikationer
  • Video
Var disse oplysninger nyttige?
Når du sletter din konto, vil dine kolleger ikke kunne se den på Workplace. Det kan tage op til 90 dage at slette alle de ting, du har slået op, f.eks. dine billeder, opslag eller andre data, som er lagret i backupsystemer. Mens vi sletter disse oplysninger, er de utilgængelige for andre brugere på Workplace.
Workplace Advanced
Hvis du bruger Workplace Advanced og vil slette din konto, skal du tale med virksomhedsadministratoren.
Nogle af de ting, du foretager dig på din Workplace Advanced-konto, gemmes ikke på din konto. En kollega kan f.eks. måske stadig se beskeder fra dig, selv efter du har slettet din konto. Disse oplysninger findes stadig, efter du har slettet din konto.
Bemærk: Se, hvordan du lukker dit Workplace-fællesskab.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du bruger enten din personlige e-mailadresse eller et telefonnummer til at logge på, har du muligheden for at fjerne dig selv fra Workplace.
Hvordan forlader jeg Workplace?
Sådan forlader du en Workplace-forekomst, som du ikke længere vil være en del af:
  • Klik på dit profilbillede nederst til venstre på en Workplace-side.
  • Klik på Indstillinger.
  • Klik på Forlad [din Workplace-forekomst] i det generelle afsnit i dine indstillinger.
Du vil blive vist nogle oplysninger om, hvad der sker med din konto, når du forlader den. Du vil også få mulighed for at gennemgå din aktivitetslog og anmelde det Workplace, du forlader.
Når du har bekræftet, at du er klar til at forlade det:
  • Klik på Fortsæt.
  • Klik på Forlad [din Workplace-forekomst].
Du vil få vist en besked, der bekræfter, at du nu er blevet fjernet fra dette Workplace.
Hvad sker der, når jeg forlader Workplace?
Når du forlader et Workplace:
  • Du vil blive logget af på alle dine enheder.
  • Din profil vil blive vist som "deaktiveret". Det kan tage op til 24 timer, før dette sker.
  • Dine Workplace-administratorer vil få en notifikation om, at du har forladt Workplace.
  • Dine Workplace-kolleger vil ikke længere kunne kontakte dig via opslag og chats.
  • Du vil stoppe med at modtage e-mails eller notifikationer fra dette Workplace.
  • Indhold, du har oprettet, vil fortsat være tilgængeligt, medmindre du sletter det, før du forlader Workplace.
Bemærk: Administratorer og andre brugere med den rette tilladelse kan føje dig til et Workplace, du har valgt at forlade, igen.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Din Workplace-konto ændres ikke, når der gøres krav på dit fællesskab.
Hvis du har tilmeldt dig Workplace uden en virksomhedsadministrator, kan en administrator fra din virksomhed gøre krav på fællesskabet. Din virksomhedsadministrator kan overvåge grupper, administrere og invitere medlemmer og opdatere fællesskabets oplysninger.
Bemærk: Når der er gjort krav på dit fællesskab, vil din virksomhedsadministrator kunne få adgang til alle opslag og beskeder i fællesskabet – selv dem, som blev skrevet, før der blev gjort krav på fællesskabet.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace bruger kunstig intelligens til at generere forslag, mens du skriver.
Sådan slår du autotekstforslag fra:
  1. Klik på dit profilbillede nederst til venstre i dine Nyheder, og klik på Indstillinger.
  2. Klik på Sprog og område.
  3. Klik på Rediger ud for Forudsigende tekstforslag.
  4. Fjern markeringen Se forudsigende tekstforslag mens du skriver, og klik derefter på Gem ændringer.
Du kan også fravælge dem via linket til Indstillinger, når du først ser forslag på din Workplace.
Mens du skriver, kan du acceptere et forslag ved at trykke på tabulatortasten. Hvis du vil afvise forslag, skal du blot fortsætte med at skrive.
Bemærk: Alle autotekstforslag leveres automatisk af vores systemer. Mennesker gennemgår ikke dine data.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne funktion er for øjeblikket ved at blive indført og er muligvis ikke tilgængelig for dit Workplace-fællesskab endnu.
Natindstilling på Workplace ændrer baggrunden fra hvid til sort. Den kan medvirke til at reducere belastningen af øjnene og genskin fra din enhed i situationer med lidt lys.
Natindstilling på computer
Sådan bruger du natindstilling på computer:
  1. Klik på dit profilbillede nederst til venstre på Workplace.
  2. Klik på Visningsmuligheder.
  3. Slå natindstilling til eller fra.
Natindstilling på iOS
Workplace vil respektere natindstillingen på din mobiltelefon. Hvis din enhed er sat til natindstilling, vil din Workplace Chat iOS-app også automatisk blive sat til natindstilling. Natindstilling til iOS er muligvis ikke tilgængelig, mens Workplace Chat-appen opdateres (der kan findes flere oplysninger om de seneste oplysninger her).
Var disse oplysninger nyttige?