Politik om beskyttelse af personlige oplysninger for Workplace Essential, Advanced og Enterprise


Workplace er en onlineplatform oprettet af Facebook, som giver brugere mulighed for at samarbejde og dele oplysninger på arbejdet. Workplace-platformen inkluderer websites, apps og relaterede onlinetjenester under Workplace Essential, Advanced og Enterprise, samlet kaldet "tjenester".
Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver, hvordan dine oplysninger indsamles, bruges og deles, når du bruger tjenesten.
Tjenesten er beregnet til at blive brugt af organisationer i overensstemmelse med deres instruktioner og gives til dig af din arbejdsgiver eller en anden organisation, der har autoriseret din adgang til og brug af tjenesten (din "organisation").
Tjenesten er adskilt fra andre Facebook-tjenester, du måske bruger. Disse andre Facebook-tjenester leveres til dig af Facebook og er underlagt deres egne vilkår. Tjeneste leveres imidlertid til dig af din organisation og er underlagt denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger samt politikken om acceptabel brug af Workplace.
Din organisation er ansvarlig for og administrerer din Workplace-konto ("din konto"). Din organisation er også ansvarlig for indsamlingen og brugen af eventuelle data, som du indsender eller leverer via tjenesten, og en sådan brug er styret af de vilkår, som din organisation har aftalt med Facebook.
Foruden denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger kan din organisation have yderligere politikker eller etiske regler, som finder anvendelse i forbindelse med din brug af tjenesten.
Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din brug af tjenesten, kan du kontakte din organisation.

I. Hvilken type oplysninger indsamles?
Din organisation vil indsamle forskellige typer oplysninger, når du, dine kolleger og andre brugere anvender tjenesten:
  • kontaktoplysninger, f.eks. fulde navn og e-mailadresse
  • brugernavn og adgangskode
  • stillingsbetegnelse, oplysninger om afdeling og andre oplysninger, der er relateret til dit arbejde eller din organisation
  • indhold, kommunikation og øvrige oplysninger, du angiver, når du bruger tjenesten, herunder de oplysninger du angiver, når du opretter en konto, opretter eller deler indhold samt skriver beskeder eller kommunikerer med andre. Det kan omfatte oplysninger i eller om det indhold, du angiver (såsom metadata), f.eks. lokationen af et billede eller datoen for oprettelsen af en fil
  • indhold, kommunikation og oplysninger, som andre personer angiver, når de bruger tjenesten. Det kan omfatte oplysninger om dig, f.eks. når andre deler eller kommenterer et billede af dig, sender dig en besked eller overfører, synkroniserer eller importerer dine kontaktoplysninger
  • al kommunikation med andre brugere af tjenesterne
  • brugerkommunikation, feedback, forslag og ideer, der sendes til din organisation
  • faktureringsoplysninger
  • oplysninger, du angiver, når du eller din organisation kontakter eller beder om support til tjenesten.

II. Hvordan bruger din organisation disse oplysninger?
Din organisation deler de oplysninger, den indsamler, med Facebook, som er leverandør af platformen, for at Facebook kan levere tjenesten og yde support til den til din organisation og andre brugere i overensstemmelse med eventuelle andre instruktioner fra din organisation. Eksempler på sådan brug inkluderer:
  • kommunikation med brugere og administratorer om deres brug af tjenesten
  • forbedring af beskyttelse og sikkerhed på tjenesten for din organisation og andre brugere, f.eks. ved at undersøge mistænkelig aktivitet eller overtrædelse af gældende vilkår eller politikker
  • personlig tilpasning af din og din organisations oplevelser som en del af vores levering af tjenesten
  • udvikling af nye værktøjer, produkter eller tjenester i tjenesten til din organisation
  • tilknytning af aktivitet på tjenesten på tværs af forskellige enheder, der bruges af samme person, for at forbedre tjenesten samlet set
  • identificering og rettelse af eventuelle fejl
  • udførsel af data- og systemanalyser, herunder forskning, for at forbedre tjenesten.

III. Offentliggørelse af oplysninger
Din organisation offentliggør de indsamlede oplysninger på følgende måder:
  • til tjenesteudbydere fra tredjepart, som hjælper med at levere tjenesten eller en del af tjenesten
  • til apps, websites eller andre tjenester fra tredjepart, som du kan oprette forbindelse til via tjenesten
  • i forbindelse med en væsentlig virksomhedstransaktion, f.eks. overførsel af tjenesten, en fusion, konsolidering, aktivsalg eller i den usandsynlige situation, at der skulle opstå konkurs eller insolvens
  • for at beskytte en persons sikkerhed, for at adressere svindel, sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer
  • i forbindelse med en stævning, kendelse eller en anden anmodning eller ordre fra en retshåndhævelse myndighed.

IV. Adgang til og redigering af dine oplysninger
Du og din organisation kan åbne, rette eller slette oplysninger, du har overført til tjenesten ved hjælp af værktøjerne indenfor tjenesten (f.eks. redigering af dine profiloplysninger eller via aktivitetsloggen). Hvis du ikke kan gøre det ved hjælp af værktøjerne, der leveres i tjenesten, bør du kontakte din organisation direkte for at få adgang til eller ændre dine oplysninger.

V. Links og indhold fra tredjepart
Tjenesten kan indeholde links til indhold, der vedligeholdes af tredjeparter, som din organisation ikke har kontrol over. Du bør gennemgå politikken om beskyttelse af personlige oplysninger på alle de websites, du besøger.

VI. Lukning af konto
Hvis du vil stoppe med at bruge tjenesten, skal du kontakte din organisation. Ligeledes gælder det, at hvis du stopper med at arbejde for eller med organisationen, har organisationen ret til at suspendere din Workplace-konto og/eller slette alle oplysninger, der er associeret med din konto.
Det tager normalt ca. 90 dage at slette en konto, efter at den er blevet lukket, men nogle oplysninger kan ligge i sikkerhedskopier i en rimelig periode. Bemærk, at indhold, du opretter og deler på tjenesten, ejes af din organisation og kan forblive på tjenesten og være tilgængelig, selvom din organisation deaktiverer eller lukker din konto. På denne måde ligner det indhold, du angiver på tjenesten, andre typer indhold (f.eks. præsentationer eller notater), du opretter i løbet af din ansættelse.

VII. Ændring af politikken om beskyttelse af personlige oplysninger
Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger kan blive opdateret fra tid til anden. Når den opdateres, ændres “sidst opdateret”-datoen nedenfor, og den nye politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil blive slået op online.

VIII. Kontakt
Hvis du har nogen spørgsmål om denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger eller om politikken om acceptabel brug af Workplace, kan du kontakte din organisation via din organisations administrator.
Brugere i Californien kan få mere at vide om beskyttelse af personlige oplysninger for forbrugere ved at kontakte organisationen via organisationens administrator.

Sidst opdateret: 3. januar 2020